У Києві відкрили заклад Boca a Boca Jamoneria. Він поєднує формати ресторану іспанської кухні, винного магазину та хамонерії. 

Boca a Boca розташований на вулиці Немировича-Данченка, де раніше працював винний магазин Paradis Du Vin.

Страви з меню ресторану розробив валенсійський бренд-шеф. Гостям пропонують посмакувати іспанський хамон: наприклад, Jamon Serrano, Jamon Сebo, Jamon Рata Negra de Bellota.

У меню:

Крокетос (хамон, курка, оливка, телячі хвости) – 120–175 грн

Креветки в часниковому соусі – 240 грн

Каталонський гаспачо – 130 грн

Телячі хвости з селеровим пюре – 250 грн

Підкопчений баклажан на йогуртовій подушці з грибами ерінги – 260 грн

Куряче філе з овочами – 250 грн

Сет «Фіеста тайм» – 250 грн

Архітектурні рішення приймали з бюро Balbek Bureau. Гостей вітає триметрова скульптура носа від Сержа Пайє, натхненна портретом Сальвадора Далі. Інтер’єр наповнений картинами сюрреалістичного стилю – індивідуальне виконання української художниці Рити Майковою.


Коли

11:00–21:00

Де

м. Київ,

вул. Немировича-Данченка, 14/13

телефон

095 235 70 20


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.