Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star Search facebook instagram twitter Village Village pined logout edit facebook facebook

Новини

20:53

Відео: Poster & Paska Club. Дивіться відео про крафтові пекарні Києва

19:20

McDonald's прибрав усмішки з коробок Happy Meal у Великій Британії, щоби почати розмови про емоції

15:16

Нове місце: Пекарня «Капличка» в Харкові

18:12

SKVOT і Pie Spot створили 500 лімітованих «дабл-пепероні» піц, щоб розповісти про історію піци

08:27

Фото: Колекцію шоколаду, присвячену архітекторові Левинському, створила «Львівська майстерня шоколаду»

17:20

анонс: Ювілейний Kyiv Food and Wine Festival на ВДНГ

12:24

Проєкт «Лавка деокупації» запустять у Харкові, щоби підтримати мешканців звільнених сіл

15:40

Фото: «Львівські круасани» купили на аукціоні у Львові 100-річний МАФ і відкрили там заклад

10:08

Сет зі страв на відкритому полум’ї. Ресторація «Бавовна» запустила благодійне «Меню вражень»

16:23

Нове місце: Мережа кавʼярень Makers відкриває заклад в Ізюмі

15:22

Дослідження: Кількість кавʼярень зросла на 35% під час повномасштабного вторгнення

10:44

Євген Клопотенко запустив сервіс замовлення шеф-кухаря додому. Як це працює

17:15

анонс: Supernatural Wine Festival у Garage

17:56

Що приготувати із сезонних продуктів: випустили кулінарний записник «Весна»

20:26

анонс: Великодній поп-ап від «Сніданішної» в Харкові

16:46

Нове місце: Бургерна OG Burger на Русанівський набережній

Чарочна «Водограй» від засновників Wurger Burger

Чарочна «Водограй» від засновників Wurger Burger

Авторські шоти та настоянки в чарочній нової хвилі

Молодий гастрономічний YouTube. Нові шоу про їжу, які цікаво подивитися

Молодий гастрономічний YouTube. Нові шоу про їжу, які цікаво подивитися

Шефи, заклади, локації та продукти

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

Як на одній кухні розвивати чотири гастропроєкти й заробляти на цьому. Історія Food Scouts

Страви для кав’ярень, звані вечері та lean-підхід

18 закладів, які відкрили в квітні у Києві (і не тільки)

18 закладів, які відкрили в квітні у Києві (і не тільки)

Рамен, бутерброди, міські кафе та крафтове пиво

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Vytach Bakery – пекарня, що об’єднує громаду, годує військо й лагодить історичні об’єкти

Як пекарня на городі стала найбільшим роботодавцем громади

Паски, папушник, панетоне та коломбо: де купувати великодню випічку

Паски, папушник, панетоне та коломбо: де купувати великодню випічку

Традиційні рецепти, паска PornStar, шоколадні яйця й великодні кошики

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

«Гастрономічне розмаїття України»: як смакує нове меню Matisse з локальних українських продуктів

Топінамбур із квасовим унагі чи малиновий буряк?

Що приготувати зі спаржі: сезонний дерун від шеф-кухаря Антона Яцука

Що приготувати зі спаржі: сезонний дерун від шеф-кухаря Антона Яцука

Де замовити аспарагус, як приготувати й чому бер нуазет робить кожну страву смачнішою

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Пісна їжа з азійськими та європейськими смаками: ось 11 страв із нового пісного меню «Євразії»

Від рослинних мітболів до соковитого бургера

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

Мангал, що мандрує містом. Попап-проєкт «Хабібті» – про гостей, східну їжу та план масштабування

Де в Києві має бути заклад «Хабібті» та чи можна зібрати попап за містом

24 заклади, які відкрили в Києві в березні

24 заклади, які відкрили в Києві в березні

Шаурма «нової хвилі», хот-дог із суші та новий ресторан на місці Alaska

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Від тирамісу до яблучного штруделя: ось 4 фруктові вина, що вдало доповнять класичні десерти

Ніжний персик чи спокуслива полуниця?

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Українська вишнівка в Сохо: перший заклад української мережі «П'яна вишня» відкрили у Лондоні

Розпитали !FEST, як і для кого запускають український демократичний бар у Великій Британії

Plus – комфортний стритфуд на Подолі від засновника Bimbo

Plus – комфортний стритфуд на Подолі від засновника Bimbo

Хот-доги в булочці, подібній на халу, веганська шаурма та «легендарні» мелти

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

Від сковороди з морепродуктами до свіжих устриць: зібрали 7 страв від True Price за собівартістю

У чому секрет цінового концепту True price

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

20 закладів, які відкрили в Києві в лютому

Нові книгарні-кав’ярні, кафе та бари – серед відкриттів місяця

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

20 закладів, які відкрили у Львові за зиму

Азійські, середземноморські та грузинські страви – серед відкриттів сезону

18 закладів, що закрили за зиму в Києві

18 закладів, що закрили за зиму в Києві

Серед закриттів і перезапусків – Alaska, кав’ярня-автобус біля Майдану та «Китайські пельмені»

Кафе «Марія» з корнером Leilia Bakery в районі Солдатської слобідки

Кафе «Марія» з корнером Leilia Bakery в районі Солдатської слобідки

На місці «Зорі» Алекса Купера

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Класична «Філадельфія» чи червоний «Кайсо»: 5 страв з «Євразії», які варто спробувати 14 лютого

Ніжні поєднання та гострі акценти

20 закладів, які відкрили в Києві в січні

20 закладів, які відкрили в Києві в січні

Нові заклади від власників Mimosa та Fish & Pussycat – серед відкриттів місяця

10 закладів, які відкриють у Києві у 2024 році

10 закладів, які відкриють у Києві у 2024 році

Нові ресторани від власників Mimosa, Pantagruel і «Міністерства шаурми»

23 заклади, які відкрили в Києві в грудні

23 заклади, які відкрили в Києві в грудні

Рамен, українська веганська кухня й книгарня-кавʼярня з пивом – серед відкриттів місяця

Топ-10 закладів, які закрили за 2023 рік у Києві. Вибір читачів The Village Україна

Топ-10 закладів, які закрили за 2023 рік у Києві. Вибір читачів The Village Україна

Оголошуємо результати голосування

Найкращі заклади, які відкрили за 2023 рік у Львові. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі заклади, які відкрили за 2023 рік у Львові. Топ-10 від читачів The Village Україна

Оголошуємо результати голосування

Найкращі бари, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі бари, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Оголошуємо результати голосування в категорії коктейльних, винних і пивних барів

Найкращі кав’ярні та чайні, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі кав’ярні та чайні, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Оголошуємо результати голосування

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Найкращі ресторани й кафе, які відкрили за 2023 рік у Києві. Топ-10 від читачів The Village Україна

Оголошуємо результати голосування

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

«Пряна смородина» чи «Соковита вишня»: як смакує небанальний фруктовий глінтвейн

4 рецепти глінтвейну для домашнього приготування

13+ книгарень, які відкрили в Києві у 2023 році

13+ книгарень, які відкрили в Києві у 2023 році

Не лише Readeat і книгарні-кав’ярні на Подолі