Кафе Mamie почало роботу в тестовому форматі біля Галицкої площі. В закладі описують меню як «страви, знайомі з дитинства кожному». Раніще на цій локації працював рестобар Mlinken Crapes.

Концепція закладу передбачає створення «кухні спогадів, затишку й турботи». Також у Mamie сніданки доступні до замовлення протягом всього дня.

Відварна картопля здоблена домашньою олією та тюлечкою пряного посолу

192 грн

Олівʼє з лікарською ковбасою

195 грн

Курячий бульйон із домашньою локшиною

165 грн

Паста з тигровою креветкою та мідіями у мушлях

373 грн

Дабл класичний курячий чізбургер + «Коул слоу»

425 грн

Вареники з пікантною рікотою та зеленню

228 грн

Трубочка Бейліс

105 грн

Капучино

80 грн

Засновник закладу – Євгеній Смолянський. Він переїхав з Херсона до Києва під час повномасштабної війни, де залишив власні ресторани «Фазенда» та Stories. 

Шеф-кухарем закладу є Ігор Гоценко, який працює у команді засновника Mamie з часів перших ресторанів у Херсоні. 

У Mamie раді бачити відвідувачів з домашніми тваринами.

Коли:

8:00 – 22:00 (будні)

9:00 – 22:00 (вихідні)

Instagram:

@mamie.kyiv 

   

Віледж розповідав, що у перший місяць літа в Києві запрацювала «канонічна італійська кухня» в траторії «Качо е Пепе» від Алекса Купера, винний бар Uwines біля площі Українських героїв від винного експерта Сергія Клімова й кав’ярня з фірмовою випічкою від Octo Bakery на Володимирській. 

Фото та обкладинка: надані закладом Віледжу