Компанія «Епіцентр» запускає власну мережу сімейних парків розваг Epiland. Перший парк відкриють у Києві влітку цього року.

Мережа парків матиме тематику «Подорож у просторі та часі», яку відтворять у декорі й кастомізованих атракціонах. У Epiland облаштують лабіринти, батути, дитячі майданчики, скеледроми, VR-симулятори, ігрові автомати, автодроми, тематичні квести, party-room, анімацію, сімейне кафе, імерсивний дайнінг, а в окремих концепціях і екстремальні атракціони.

Сімейні парки розваг розвиватимуть у двох форматах: площею до 4,5 тисяч м² і від 15 до 30 тисяч м². Також зазначають, що кожен парк буде унікальний: перший Epiland буде в дизайн-концепції «Планета Пандора». Його відкриють на другому поверсі ТЦ «Епіцентр» у Києві за адресою вулиця Полярна, 20-Д.

Площа парку становитиме 3000 тисячі м². Проєкт розробили для дітей віком до 12 років. Відвідувачі також зможуть скористуватися послугами няні.

У 2024 році «Епіцентр» планує відкрити парки розваг у складі ТРЦ Green Gallery та в ТРЦ Bucha Gallery.

 

Мер міста Анатолій Федорук показав візуалізації нового «Епіцентру Bucha Gallery», який зведуть на місці зруйнованого росіянами. ТРЦ планують побудувати на вулиці Нове Шосе, 1, до кінця 2024 року. Він стане найбільшим на Київщині.