Нові заклади Одеси, Дніпра, Івано-Франківська, Харкова (і не тільки!)
Голосуйте за заклад, за яким будете сумувати найбільше
Нові ресторани, кав’ярні та бари Львова
Голосуйте за відкриття року в основних категоріях
«Сільпо» й Loko, доставлення екзотичних фруктів і веганських продуктів
«Морва», «Такахулі» та «Колобок Бо» – серед відкриттів місяця
Багато барів, матча-кафе та два кримськотатарські ресторани – серед відкриттів сезону
15 ресторанних концептів, відкрита кухня для експериментів та фудлабораторія
Чому бельгійський шоколад – не найкращий
Серед закриттів і перезапусків – піцерії, заклади мережі «Хлібних» і кілька форматів на Бессарабці
Нові заклади на Подолі, Русанівці й «Лівобережній» – серед відкриттів місяця
Перший заклад мережі на Подолі – напроти Житнього ринку
Бар, де завжди можна спробувати щось нове
Українська кухня, кав’ярні-книгарні та фудхол на Хрещатику – серед відкриттів місяця
Галушки, «полтавське м’ясо» й білий борщ – у новому закладі від власників «100 років тому вперед»
«Студія шаурми» та паб, який відновили після влучання ракети РФ
Розпитали нові київські чайні про фермерський чай, відмову від складних церемоній і популяризацію чайної культури
Показуємо «веганські» цех і лабораторію, де український виробник створює рослинні альтернативи
Заклад переїхав із «Либідської» до «Політехнічного інституту»
Серед анонсів – новий ресторан Євгена Клопотенка, книгарня-пивний бар і «Міністерство бургерів»
Грецька кухня, корейське барбекю й чебуреки – серед відкриттів сезону
Їдальня, шефське бістро та бари – серед відкриттів місяця
Серед закриттів – кілька закладів в урядовому кварталі
Китайка, корейка й крафтовий паб
Раніше там був вінтажний магазин, який зачинили наприкінці квітня
5 столів для пулу, коктейлі та кікер – у більярдній над новою залою HVLV
Як смакувати коньяк по-новому
Бургери, плов, пастрамі та «Храм» – серед відкриттів місяця
Про одне з найбільших відкриттів року в українському ресторанному бізнесі – з перших вуст
«Річка», «Ситий олень» і «Льо» – серед відкриттів місяця