«Нова пошта» відкрила перші два відділення у Великій Британії, а саме в Лондоні, і запустила там кур’єрську доставку. Це вже 13-та європейська країна, де компанія почала роботу.

Термін доставки з України у Велику Британію становить від пʼяти днів. Згодом додадуть також можливість відправляти й отримувати посилки за допомогою мережі поштоматів "InPost".

Одне з відділень у Лондоні є поштовим (до 30 кілограмів) і працює за адресою 42 Fleet St, Temple, EC4Y 1BT. А інше відділення є вантажним (до 1000 кілограмів) і розташоване за адресою Unit 7, Falcon Court, St. Martin`s Way, SW17 0JH. 

Вартість доставки з України у відділення Великої Британії

  • Документи до 1 кілограма – 900 гривень
  • Посилки до 2 кілограмів – 950 гривень
  • Посилки до 10 кілограмів – 1500 гривень
  • Посилки до 30 кілограмів – 2500 гривень

Також можна замовити доставку посилок до 100 кілограмів кур’єром за будь-якою адресою в Англії, Шотландії, Північній Ірландії й Вельсі. За відправлення до 30 кілограмів потрібно буде додатково сплатити 100 гривень, а за кожні 100 кілограмів посилки – ще по 250 гривень.

Детальніше про доставку можна дізнатися за посиланням.

   

"Nova Post" уже відкрила відділення в ЕстоніїПольщіЛитвіЛатвіїЧехіїРумуніїНімеччиніСловаччиніІталії й Іспанії

   

У квітні компанія скасувала оплату за переадресацію посилок по всій Україні. Переадресація буде безкоштовна, якщо відправлення ще не доставили в призначене відділення, поштомат або не передали кур’єрові для доставлення на адресу.