«Укрзалізниця» запускає нічний потяг №295/296 між двома найбільшими містами сходу України, Харковом та Дніпром, повідомляє перевізник.

Потяг буде відправлятися з Харкова по парних числах о 23:40 і прибуватиме до Дніпра о 5:05. У зворотному напрямку, з Дніпра, потяг вирушатиме по непарних числах (так само рейс триватиме з 23:40 до 5:05).

Новий потяг зупинятиметься на станціях Мерефа, Лихачове, Лозова, Павлоград, Синельникове – 2. У перший рейс він вирушить 2 березня з Харкова й 3 березня – з Дніпра.

У складі поїзда додали вагони категорій «плацкарт», «купе» й «люкс». Квитки традиційно будуть доступні за 20 днів до відправлення потяга. Зараз доступні квитки на інші потяги до 1 березня включно. Їх можна придбати в застосунку «Укрзалізниці», чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів.

Поки що з Харкова до Дніпра можна доїхати лише вечірніми потягами, які вирушають після 18:00 та прибувають близько опівночі. Це, зокрема, нічний швидкий потяг із Харкова до Одеси, а також регіональний потяг до Умані.

   

У січні 2023 року «Укрзалізниця» запустила потяг між Львовом і Харковом, який курсує через Київ. Новий маршрут також дозволяє жителям північного Полісся й Волині також отримати залізничне сполучення із Сумами й Житомиром.