На території Печерського ландшафтного парку «Співоче поле» 25 квітня стартує весняна виставка квітів.

Відвідувачі зможуть побачити квіти різних сортів і видів, серед яких віоли, тюльпани, нарциси, іриси, крокуси, мускарі й інші багаторічники. «Особливістю виставки стануть обʼємні фігури й 3D-композиції з декоративних рослин, калейдоскоп квітів і фотозони», – кажуть організатори.

Підготовку до сезону почали взимку, а над локаціями працювали дизайнери й агрономи. Окрім квіткових композицій, у парку будуть представлені інтерактивні зони дозвілля, каруселі, батутна зона й дитяча анімація, а також фуд-корти й пікнік зони.

Вартість квитків для дорослих становить 250 гривень, а для дітей – 150 гривень. Вхід представникам ЗСУ й людям з інвалідністю I–II категорії безкоштовний. Також частину коштів з продажу квитків передадуть ЗСУ, купити їх можна тут або на касі в парку.

   

 Коли:

з 25 квітня

 Де:

вулиця Лаврська, 31

   

У «Добропарку» почався сезон тюльпанів, який триватиме з 18 квітня по 10 травня. Його почали раніше через потепління. На полях «Добропарку» висадили три мільйони тюльпанів 136 різних сортів. Один із них – «Українська мужність», який вивели спеціально з партнерами з Нідерландів.