У Дніпрі відкрили Центр громадянського суспільства NGO Space. Це коворкінг для мінімум 25 громадських організацій і громад, які внаслідок повномасштабної війни переїхали до Дніпра чи працюють на лінії зіткнення.

У просторі хочуть організувати не лише робочий простір: також проводитимуть заходи відкритого й закритого типу, консультації (юридичні, бухгалтерські, психологічні), «навчання й розвиток у різних напрямах».

Один із напрямів роботи центру – психологічна підтримка ветеранів і їхніх родин. Консультації по роботі з травмами військових дій надаватимуть 75 психологів. Вони також консультуватимуть з приводу коректної комунікації з військовими й родинами загиблих.

Щоби стати резидентом простору, треба подати заявку за посиланням.

Центр відкрили ГО Save Peace in UA, ГО «Спільноти», ГО «Кризова психологічна допомога Дніпра та Дніпропетровської області» за підтримки бізнесів, зокрема Okko, Whitebit і Whitepay.

   

Наприкінці березня в Дніпрі відкрили третій реабілітаційний центр мережі Recovery для поранених військових. Понад 700 ветеранів зможуть щорічно отримувати безплатні послуги в цьому центрі.

Обкладинка й фото: Save Peace in UA