Ви знали, що на аптечному сайті можна знайти не лише ліки, а й корисні речі для себе чи на подарунок за приємними цінами? Французькі парфуми, гранола, натуральні десерти чи дитячі іграшки – усе це є на сайті «Аптеки Доброго Дня».

The Village Україна разом із мережею «Аптека Доброго Дня» зібрали гайд незвичними знахідками, які можна вполювати на аптечному сайті.

Смаколики

«Аптека Доброго Дня» пропонує великий перелік фіточаїв із липи, лаванди чи меліси. Серед плюсів – неймовірний аромат і позитивний вплив на здоровʼя, серед недоліків – не зовсім привабливе паковання, яке незабаром планують змінити.

Ще в аптеці можна замовити натуральний мармелад без цукру з соку вишні, яблука чи винограду й порційну гранолу з фундуком чи мигдалем.

Дитячі іграшки

Дитяче харчування для аптечного сайту – звична річ. Але ще там можна знайти розвивальні іграшки, зокрема смішних каченят для купання, які забезпечать веселий настрій не лише дітям.

Масажери для обличчя й тіла

Відпочинок – хороша профілактика захворювань. Використовуйте масажери, щоби час для релаксу не був одноманітним. Масажер для шкіри голови, щітка для масажу обличчя, масажна подушка для сидіння в машину – це ще не всі корисні товари з сайту.

Корисні органайзери

Спеціальні органайзери допомагають за графіком вживати медикаменти чи вітаміни. Можна обрати варіант у вигляді люстерка, який зручно брати з собою, чи більш домашній – по днях тижня.

Парфуми, косметика й вітаміни

Крім звичної доглядової, «Аптека Доброго Дня» пропонує декоративну косметику й навіть парфуми. Серед знахідок – червона помада, французькі парфуми з інжиром, які нагадують про смачне літо, і спіруліна для енергії на щодень.

Червона матова помада

Ціна – 351,75 гривень

Як зробити замовлення в «Аптеці Доброго Дня»

Зробити замовлення корисних дрібничок можна на сайті, для доставлення «Аптека Доброго Дня» пропонує три варіанти:

  • кур’єрське доставлення Києвом
  • «Новою поштою»
  • «Укрпоштою»
  • самовивіз з аптек.
Знайти більше товарів на сайті «Аптеки Доброго Дня»

Матеріал підготовлено за підтримки