Заміський комплекс Riverwood Relax Park підготував усе для повного літнього перезавантаження містян: на гостей чекає прозорий басейн просто неба, мінімалістичний комфортний дизайн шале, ресторан авторської кухні та SPA. Тут зручно відпочивати як соло чи парою, так і родиною з дітьми. 

Комплекс розташований усього за дві години їзди від Києва – у соснових лісах Черкащини, де на вас чекатимуть красиві водойми та мальовничі заходи сонця.

Навіщо їхати в Riverwood Relax Park 

Якщо ви оберете спокійний відпочинок удвох, то матимете можливість:

 розслабитися в Riverwood SPA під час пілінгу, масажу чи інших процедур

 випити прохолодного пива з власної броварні Riverwood RBEER

 покататися на конях

 смачно повечеряти на терасі ресторану з краєвидом на озеро

 подивитися фільм на великому екрані просто неба зі смачним коктейлем

 порибалити на озері, де є велике розмаїття риби: срібний карась, короп, товстолоб, білий амур, щука, сом, чечуга, веслоніс, осетер.

Для дітей на території Riverwood Relax Park встановили сучасний дитячий майданчик з каучуковим екопокриттям, батутом, гірками та гойдалками. Вони зможуть відпочити від міста на просторій території, поплавати в дитячому басейні, пограти в PlayStation і набігатися у великій зеленій зоні для розваг, де є все для бадмінтону, тенісу та волейболу.

Крім того, команда комплексу організовує дитячі свята, майстер-класи й анімаційні програми. А щоп’ятниці, суботи та неділі в Riverwood cinema показують цікаві дитячі фільми.

 

Як забронювати відпочинок у Riverwood relax park

Якщо гості оплатили проживання в готелі, вони можуть користуватися басейном і SPA без доплат. Смачний сніданок у форматі шведської лінії також входить у вартість проживання.

   

 Матеріал підготовлено за підтримки Riverwood Relax Park