Компанія АВТ Баварія, офіційний представник BMW Group в Україні, й Українська асоціація футболу оголосили про початок чотирирічного співробітництва, що дасть змогу закрити логістичні питання в підготовці національної збірної команди України до відповідальних матчів.

Однак, окрім організаційної й маркетингової співпраці, ключовим аспектом партнерства стане соціальна складова – команди реалізують ряд ініціатив, що сприятимуть залученню коштів на благодійність і підтримку України.

«Для нашої компанії велика честь підтримати українських футболістів напередодні Євро-2024, коли ми всі вболіватимемо за їхні перемоги на футбольних полях Німеччини. Ми віримо в силу спорту та натхнення, яке він приносить. Національна збірна команда України з футболу – це символ єдності та надії для всієї країни, і ми раді сприяти їхнім успіхам, забезпечуючи найкращі умови для пересування», – говорить Ерік Бернінг, генеральний директор АВТ Баварія.

Завдяки підтримці АВТ Баварія українська збірна з футболу зможе користуватися сучасними й надійними автомобілями BMW, що забезпечать максимальний комфорт і безпеку команди в подорожах.

«Співпраця з компанією АВТ Баварія є важливим кроком для команди УАФ, що прагне до надійного та прозорого партнерства. Серед партнерів автомобільного сегмента саме бренд BMW зарекомендував себе як відповідальний бізнес із проукраїнською позицією. Адже з початку повномасштабної війни, залишивши ринок країни-агресора, АВТ Баварія в співпраці з United24 спрямувала значну суму коштів на потреби України. Ми вдячні АВТ Баварія за їхню підтримку та віру в український футбол, і я впевнений, що разом ми зможемо сприяти досягненню найбільших перемог нашої країни!», – розповів Андрій Шевченко, Президент Української асоціації з футболу.

   

АВТ Баварія – офіційний представник BMW Group та офіційний імпортер автомобілів Aston Martin, Alpina, INEOS в Україні.

   

Матеріал підготовлено за підтримки АВТ Баварія