Соціальна драма «Як там Катя?», яка отримала дві нагороди 75-го міжнародного кінофестивалю в Локарно, вийшла на Takflix.

«Як там Катя?» розповідає про лікарку швидкої допомоги, яка шукає справедливості й стикається з трагедією. Це повнометражний режисерський дебют Крістіни Тинькевич.

«Головна героїня стикається з травмою. Вона проходить прийняття, переживання, переосмислення. І, на жаль, за останні півтора року цей той досвід, який став знайомим мільйонам людей. Можливо, для когось цей фільм стане терапевтичним досвідом», – коментує режисерка Крістіна Тинькевич.

Виробництвом фільму займалася компанія Evos Film. Продюсерами виступили Ольга Матат і Влад Дудко. Над сценарієм разом із режисеркою працювали Сергій Касторних, Юлія Гончар і Наталія Блок.

У 2023-му «Як там Катя?» також обрали найкращим фільмом національного повнометражного конкурсу київського міжнародного кінофестивалю «Молодість». Загалом фільм показали на понад 30 кінофестивалях по всьому світу.

 

Міжнародний кінофестиваль у Локарно проводять щорічно в місті Локарно, Швейцарія, починаючи з 1946 року. Це один із найдавніших кінофестивалів разом із Венеційським, Каннським та Карловими Варами.