Гурт МУР анонсував тур Україною з мюзиклом «Ти [Романтика]» про письменників Розстріляного відродження.

Тур анонсував співзасновник проєкту Олександр Хоменко під час концерту в Жовтневому палаці 23 квітня. А в межах туру планують відвідати 16 міст України й закінчити концертом у Києві.

Квитки на премʼєру в Києві розкуплили за 15 годин від старту продажів, а у Львівській опері – за добу. Мюзикл створили на основі альбому «Ти [Романтика]», який МУР випустили раніше.

Виставу виконують 14 акторів, 12 танцівників і пʼять музикантів. Музику написав композитор альбому «Ти [Романтика]» Віктор Ткаченко, а режисеркою хореографії стала Інна Матюшина, костюми для всієї трупи створювала студія Лесі Патоки. Придбати квитки можна тут.

   

Альбом-мюзикл про письменників Розстріляного відродження «Ти [Романтика]» випустили 29 лютого музиканти з гурту МУР. Альбом складається з 18 різних треків. Усі вони пов’язані між собою сюжетом і плавно переходять з одного в інший.

Реліз у соцмережах сприйняли бурхливо, суспільство поділилося на два табори. Спробували розібратися, що це за альбом, які є до нього претензії і що про це думають творці й діячі культури.