Четвертий фестиваль Coffee, Books & Vintage проведуть у Львові 11 й 12 травня у !FESTrepublic.

Тут пройдуть національні кавові чемпіонати, зокрема з обсмажки кави, лате-арту й приготування в джезві, а також «кава й алкоголь». Specialty Coffee Association Ukraine визначить переможців, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях, розповідають організатори.

«Видавництво Старого Лева» організує тут дискусії й читання з авторами. Усього – 12 навкололітературних івентів, а також книжковий і вінтажний ярмарок. Також анонсують кав’ярні, кондитерські й фудкорт, трохи музики й стендапів. Хто виступатиме, оголосять згодом.

На фестивалі проведуть благодійні аукціони, також просять приносити або купувати на ярмарку українські сучасні книжки. Їх передадуть до бібліотеки в селі Благодатному на Херсонщині, яке було окуповане протягом девʼяти місяців на початку повномасштабного вторгнення.

Серед іншого просять долучитися до збору на FPV-дрони й приходити плести маскувальні сітки в приміщення офісу !FEST. 

Квитки вже можна придбати за посиланням. Їх вартість зростатиме.

   

Коли

11–12 травня,
12:00–22:00

Де 

Львів
вулиця Старознесенська, 24-26

Скільки

Від 170 гривень

   

У Києві цими вихідними, 27 й 28 квітня, проведуть благодійний фестиваль «Веган Вікенд». Анонсують фудкорт зі стравами від Eat Me At, Wanted Vegan, PlantB, Sereda Vegan Point й інших. А також маркет, музику, лекції, аукціон від Василя Байдака й Сергія Чиркова, тату за донейт від студії «Струм» і турнір із настільного тенісу від «Каштану».