Благодійний «Кураж» із барахолкою проведуть 8 й 9 червня в Garage, що на вулиці Межигірській, 82. Це вже 60-й «Кураж» і перший із трьох таких благодійних заходів, які планують провести влітку.

Його темою обрали «поєднання українського сучасного з українським традиційним». «Тож готуйтеся гарцювати на наших уже традиційних вечорницях у неділю й нотувати в лекторії», – анонсують у команді. 

Обіцяють музичне, танцювальне, лекторій, маркет українських брендів і вінтажу, інклюзивні активності від Superhumans. Також повертають зіркову барахолку, де артисти, митці, актори й інфлуєнсери продаватимуть щось за донейти. Увесь прибуток і зібрані донейти передадуть на великий збір «Куражу».

Квитки вже можна придбати за посиланням, їхня вартість для відвідання на один день становить 300 гривень. Для військових, людей з інвалідністю, вагітних жінок, дітей до 12 років і гостей, які мають пенсійне посвідчення, вхід безкоштовний.

Окрім того, територія «Кураж» є інклюзивною, а лекції й шопінг на барахолці доступні з перекладачами жесової мови.

   

Коли

8–9 червня
12:00–22:00

Де

Garage,
вулиця Межигірська, 82

 

   

«Кураж» – київська культурно-соціальна подія з лекторієм, маркетом українських брендів і вінтажу, інклюзивними активностями для дітей і дорослих, фотозонами й музичною сценою.

Перший «Кураж» цього сезону провели 27–28 квітня. На вуличній сцені поєднали українську сучасну й традиційну музику, а окремими зонами розміщувалися «Повернись живим», Superhumans Center, Інтернаціональний легіон допомоги. Редакція The Village Україна показувала, як це було.

Обкладинка й фото: Instagram-сторінка «Кураж»