DTF Magazine організовує другий музичний Mirage Camp з 9 по 15 червня.

Особливість кемпу цьогоріч – взаємодія і створення музики в колаборації, пояснюють організатори. 

Для участі відберуть 50 учасників у трьох напрямах: електронні музиканти, вокалісти / сонграйтери й інструменталісти. Протягом семи днів вони працюватимуть у новостворених музичних колективах з іншими артистами.

Організатори сформують колективи, якими куруватимуть чотири ментори: сонграйтерка Yuvi, барабанщик і лідер гурту Hyphen Dash Міша Бірченко, бас-гітаристка гурту Subscum Нурі Ашурова й продюсер Андрій Д’яченко (Recid).

У результаті учасники мають створити в колективах треки й презентувати їх в останній день кемпу. Усі треки випустять на вінілі, а обрані учасники виступлять із ними на фінальній події Mirage Camp у Concert Hall на Кирилівській, 41. 

Подати заявку можна до 19 травня включно за посиланням. Музиканти отримають підтвердження з інструкціями про участь до 24 травня включно, а список опублікують на сайті проєкту або в Instagram.

Також у межах кемпу проводитимуть лекції з музичної історії й теорії, функціональної гармонії, роботи з медіа й самопрезентації, фінансової і юридичної грамотності, дистрибуції й роялті. Серед іншого – воркшопи з техніки вокалу і його оброблення, зведення й мастерингу, сценічної майстерності й пластики.

   

У лютому 2024 року команда don’t Take Fake спільно з Balbek Bureau відкрили тимчасовий мистецький простір МОТ, або Module of Temporality, який працював протягом трьох місяців.

Команда The Village Україна побувала всередині тимчасового простору до його відкриття й розпитала в організаторів, як з’явився задум «Модуля тимчасовості» й чому обрали саме таку форму й утілення.