Виставку колекції стільців проведуть в Avangarden Gallery з 16 до 21 травня, щоби зібрати кошти на житло для ВПО.

Колекцію створила студія дизайну інтер’єрів Between The Walls спільно з українськими митцями. Кожен із них зробив «з базової форми стільця цінний артоб’єкт» лише в одному екземплярі. 

Стільці – це лот для збору коштів на будівництво житла для ВПО з фондом Districtone, пояснюють у команді. Окрім того, так хочуть привернути увагу до сучасного мистецтва. 

Щоби підтримати проєкт, просять донейтити в монобанку. Кожен, хто задонейтить більше 1000 гривень, автоматичне братиме участь у розіграші стільців. Його проведуть наприкінці травня.  

   

Коли

16–21 травня,
10:00–23:00

ДЕ

Avangarden Gallery,
вулиця Січових Стрільців, 23-А

 

   

Avangarden Gallery & Wine Bar – мультидисциплінарний проєкт, який охоплює й виставковий простір, і винний бар. Це спосіб зробити заклад більш доступним і відкритим, ніж формалізовані мистецькі інституції, розповідає Каріна Качуровська в інтервʼю для The Village Україна.

   

У лютому 2023 року українська студія дизайну інтер’єру Between the Walls створила формат модульного житла для внутрішньо переміщених осіб. Натхненням були модерністські малі архітектурні форми, як-от автобусні зупинки, які будували на території України в 50-х роках минулого століття, кажуть у Between the Walls.