Фестиваль Picnic Boho проведуть на «Артзаводі Платформа» 18 й 19 травня.

Тут облаштують ретрит-зону, де проводитимуть йогу, медитації й гратимуть на маримбі й калімбі. Також буде BBQ, фудкорт, дитяча й спортивні зони. 

Серед іншого – обіцяють інструментальну музику від українських виконавців і кіно під відкритим небом. Проведуть також маркет понад 100 українських виробників аксесуарів, одягу, декору для дому, їжі й іграшок для тварин.

Квитки можна придбати лише онлайн за посиланням. Їхня повна вартість за один день відвідування становить 300 гривень, а за два дні – 500 гривень. Для військових, дітей до 12 років, людей з інвалідністю й деяких інших категорій – вхід безкоштовний за наявності відповідного документа. 

10% від вартості кожного квитка передадуть до центру реабілітації, протезування та реконструктивної хірургії для постраждалих від війни Superhumans

   

Коли

18–19 травня

Де

«Артзавод Платформа»

Скільки

від 300 гривень

 

   

18 травня на Пейзажній алеї проведуть день вуличної музики. Музичні точки розташують вздовж усієї паркової зони. Також організують мистецький ярмарок, майстер-класи з робототехніки, артзаняття, LEGO-конструювання й програмування для дітей. Серед іншого – крафтовий ярмарок, фудкорт і благодійні фотозони.