Стримінговий сервіс Max випустив перший тизер серіалу «Дюна: Пророцтво», який стане продовженням до оригінальних фільмів «Дюна» Дені Вільнева.

Події серіалу розгортатимуться за десять тисяч років до подій основного циклу, зокрема до вознесіння Пола Атріда. Його знімуть за мотивами роману Браяна Герберта й Кевіна Джея Андерсона «Орден сестер Дюни». Раніше серіал, був заявлений під назвою «Дюна: Сестринство», а згодом назву замінили на «Дюна: Пророцтво».

У «Дюна: Пророцтво» розповідатимуть про двох сестер Харконнен, які засновують секту «Бене Ґессерит», щоб врятувати майбутнє людства. У фільмах «Дюна» до «Бене Ґессерит» входить група жінок, які таємно керують і мають надзвичайні здібності, щоб впливати на волю інших.

Серед акторів у серіалі зіграють Емілі Вотсон, Олівія Вільямс, Тревіс Фіммел, Джоді Мей, Марк Стронг, Сара-Софі Буссніна, Джош Гʼюстон, Хлоя Ліа, Джейд Анука, Фейліанн Каннінгем, Едвард Девіс, Іфа Гайндс, Кріс Мейсон і Шалом Бруне-Франклін, пише Variety.

 

«Дюна» – науково-фантастичний фільм, знятий за романом американського письменника Френка Герберта. У 2021 році вийшла перша із запланованих двох частин кіноадаптації режисера Дені Вільньова.

Друга частина науково-фантастичного фільму «Дюна» вийшла на українських онлайн-платформах. Стрічку вже можна переглянути на платформах MegogoSweet TV й «Київстар ТБ».

Редакція The Village Україна переглянула фільм до прем’єри й долучилася до віртуальної пресконференції за участю виконавців головних ролей і режисера Дені Вільньова, щоб розповісти, чому не можна пропускати перший блокбастер року (й один із найкращих екшн-фільмів в історії).