Прості сніданки та напої, як із кав'ярні: рецепт мигдалевих млинців і холодного карамельного лате
Ситний десерт на сніданок? Запросто! Делікатний аромат і текстура мигдалевих млинців чудово балансує з насиченою солодкістю карамельного лате. Денний заряд бадьорості гарантований.
Віледж разом з Alpro підготували серію рецептів простих літніх сніданків, зокрема прохолодних напоїв, – цього тижня смакуємо карамельне комбо.
«Alpro Ранкофести» продовжуються!
Alpro продовжує серію літніх зустрічей на «РанкоФест з Alpro». У суботу, 12 липня, команда запрошує долучитися до #ранкофесту, навіть якщо у вихідні ви прокидаєтеся вже в обід.
Завітайте на дегустацію літніх cold drinks на рослинній основі, пончики Bomboloni від Air & Day x Alpro, а ще на тренування з йоги просто неба.
Коли: 12 липня, з 12:30
Де: Campus Coffee (Поштова площа, 3)
Інгредієнти для мигдалево-карамельного сніданку
Для мигдалевих млинців із карамеллю
Інгредієнти
- 2 яйця
- 500 мл мигдалевого напою Alpro
- дрібка солі
- 1 столова ложка тростинного цукру
- 2 чайні ложки ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
- 2 столові ложки рослинної олії
- 150 г борошна (просіяного)
- 100 г карамельного десерту Alpro
- кокосова олія


Для мигдалевих млинців із карамеллю
Інгредієнти
- 2 яйця
- 500 мл мигдалевого напою Alpro
- дрібка солі
- 1 столова ложка тростинного цукру
- 2 чайні ложки ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
- 2 столові ложки рослинної олії
- 150 г борошна (просіяного)
- 100 г карамельного десерту Alpro
- кокосова олія
Для холодного карамельного лате
Інгредієнти
- 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі
- 1 еспресо
- кубики льоду

Для кокосово-бананового лате
Інгредієнти
- 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі
- 1 еспресо
- кубики льоду
8 простих кроків до мигдалевих млинців
1. Злегка збийте яйця з дрібкою солі.



2. Додайте до них тростинний цукор, ванільний екстракт/цукор і замішайте до однорідної консистенції.

3. Влийте, помішуючи, 200 мл мигдалевого напою Alpro та додайте 150 г просіяного борошна, замішайте густе тісто.



4. Додайте залишок (300 мл) мигдалевого напою Alpro й замішайте рідке тісто.
5. Влийте 2 столові ложки рослинної олії.
6. Змажте сковорідку кокосовою олією.
7. Вилийте тісто та смажте млинці по декілька хвилин із кожного боку.
8. Подавайте з карамельним десертом Alpro.



Доповніть млинці холодним карамельним лате
1. Наповніть склянку кубиками льоду.




2. Налийте 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі.
3. Додайте еспресо.
Відео приготування сніданку

Alpro напій мигдалевий

Alpro вівсяно-соєвий напій Barista зі смаком карамелі

Alpro десерт соєвий із карамельним смаком
Хочете піклуватися про себе, але без компромісів у смаку? Не обмежуйте себе та замовляйте продукти Alpro вже зараз на «Аквамаркеті», щоб смакувати й експериментувати!
Матеріал підготовлено за підтримки