Ситний десерт на сніданок? Запросто! Делікатний аромат і текстура мигдалевих млинців чудово балансує з насиченою солодкістю карамельного лате. Денний заряд бадьорості гарантований.

Віледж разом з Alpro підготували серію рецептів простих літніх сніданків, зокрема прохолодних напоїв, – цього тижня смакуємо карамельне комбо.

«Alpro Ранкофести» продовжуються!

Alpro продовжує серію літніх зустрічей на «РанкоФест з Alpro». У суботу, 12 липня, команда запрошує долучитися до #ранкофесту, навіть якщо у вихідні ви прокидаєтеся вже в обід.

Завітайте на дегустацію літніх cold drinks на рослинній основі, пончики Bomboloni від Air & Day x Alpro, а ще на тренування з йоги просто неба.

Коли: 12 липня, з 12:30

Де: Campus Coffee (Поштова площа, 3)

Записатися на тренування

Інгредієнти для мигдалево-карамельного сніданку

Для мигдалевих млинців із карамеллю

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 500 мл мигдалевого напою Alpro
  • дрібка солі
  • 1 столова ложка тростинного цукру
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 150 г борошна (просіяного)
  • 100 г карамельного десерту Alpro
  • кокосова олія

Для мигдалевих млинців із карамеллю

Інгредієнти

  • 2 яйця
  • 500 мл мигдалевого напою Alpro
  • дрібка солі
  • 1 столова ложка тростинного цукру
  • 2 чайні ложки ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 150 г борошна (просіяного)
  • 100 г карамельного десерту Alpro
  • кокосова олія

Для холодного карамельного лате

Інгредієнти

  • 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі
  • 1 еспресо
  • кубики льоду

Для кокосово-бананового лате

Інгредієнти

  • 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі
  • 1 еспресо
  • кубики льоду

8 простих кроків до мигдалевих млинців

1. Злегка збийте яйця з дрібкою солі.

2. Додайте до них тростинний цукор, ванільний екстракт/цукор і замішайте до однорідної консистенції.

3. Влийте, помішуючи, 200 мл мигдалевого напою Alpro та додайте 150 г просіяного борошна, замішайте густе тісто.

4. Додайте залишок (300 мл) мигдалевого напою Alpro й замішайте рідке тісто.

5. Влийте 2 столові ложки рослинної олії.

6. Змажте сковорідку кокосовою олією.

7. Вилийте тісто та смажте млинці по декілька хвилин із кожного боку.

8. Подавайте з карамельним десертом Alpro.

Доповніть млинці холодним карамельним лате

1. Наповніть склянку кубиками льоду.

2. Налийте 180 мл вівсяно-соєвого напою Alpro Barista зі смаком карамелі.

3. Додайте еспресо.

Відео приготування сніданку

Alpro напій мигдалевий

Alpro вівсяно-соєвий напій Barista зі смаком карамелі

Alpro десерт соєвий із карамельним смаком

Хочете піклуватися про себе, але без компромісів у смаку? Не обмежуйте себе та замовляйте продукти Alpro вже зараз на «Аквамаркеті», щоб смакувати й експериментувати!

Замовляйте Alpro тут

Матеріал підготовлено за підтримки