У швидкому темпі міста часом хочеться провалитися у спокійне й безтурботне дитинство. Приготуйте мʼяке вівсяне печиво, щоб відчути смак літніх канікул, і доповніть його бананово-шоколадним айс-мокко, якого так не вистачало за спекотної погоди.

Віледж разом з Alpro підготували серію рецептів простих літніх сніданків, зокрема прохолодних напоїв, – цього тижня смакуємо ніжно-освіжальне комбо.

«РанкоФест з Alpro» набирає обертів

26 липня Alpro запрошує містян на відкрите функціональне тренування. Долучайтеся, навіть якщо ви ніколи не тренувалися: формат підійде для будь-якого рівня, а вправи будуть комфортні для кожного.

Після – дегустація літніх рослинних напоїв Alpro, веганські бомболоні від Air&Day, музика та просто класний ранок у місті.

Коли: 26 липня, 11:30

Де: Campus Coffee (Поштова площа, 3)

Дізнатися більше й зареєструватися

Інгредієнти для вівсяно-шоколадного сніданку

Для мʼякого вівсяного печива

Інгредієнти

  • 150 г просіяного борошна
  • 150 г подрібнених вівсяних пластівців
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 200 мл вівсяного напою Alpro Barista
  • 2 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
  • 50 г цукатів апельсина
  • 50 г сушеної журавлини
  • 2 чайні ложки порошку кориці
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • дрібка солі

Для мʼякого вівсяного печива

Інгредієнти

  • 150 г просіяного борошна
  • 150 г подрібнених вівсяних пластівців
  • 2 чайні ложки розпушувача
  • 1 яйце
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 200 мл вівсяного напою Alpro Barista
  • 2 столові ложки меду
  • 1 чайна ложка ванільного екстракту або пакетик ванільного цукру
  • 50 г цукатів апельсина
  • 50 г сушеної журавлини
  • 2 чайні ложки порошку кориці
  • 3 столові ложки рослинної олії
  • дрібка солі

Для айс-мокко банан-шоколад

Інгредієнти

  • 150 мл напою Alpro соя-банан
  • 15 мл шоколадного сиропу
  • 30 мл еспресо
  • кубики льоду

Для айс-мокко банан-шоколад

Інгредієнти

  • 150 мл напою Alpro соя-банан
  • 15 мл шоколадного сиропу
  • 30 мл еспресо
  • кубики льоду

7 простих кроків до мʼякого вівсяного печива

1. Розігрійте духовку до 200 °C.

2. Подрібніть вівсяні пластівці в блендері.

3. Ретельно змішайте борошно, подрібнені вівсяні пластівці, розпушувач, сіль, цукрову пудру, ванільний екстракт / цукор, сушену журавлину, цукати апельсина та порошок кориці.

4. В іншій мисці трохи збийте яйце, додайте мед, олію та змішайте до однорідної маси. Залийте вівсяний напій Alpro Barista.

5. Додайте рідку масу до сухих інгредієнтів, замісіть тісто.

6. Викладіть тісто столовою ложкою на пергамент, залиште достатньо місця між майбутнім печивом.

7. Випікайте печиво до золотисто-коричневого кольору протягом 15–20 хвилин.

Доповніть печиво бананово-шоколадним айс-мокко

1. Візьміть капучинатор, занурте його в шоколадний сироп і зробіть візерунок у склянці.

2. Наповніть склянку кубиками льоду.

3. Налийте напій Alpro соя-банан.

4. Додайте кави.

Відео приготування сніданку

Alpro напій вівсяний Barista

Alpro напій соєво-банановий

Alpro продукт ферментований соєвий із персиком

Хочете піклуватися про себе, але без компромісів у смаку? Не обмежуйте себе та замовляйте продукти Alpro вже зараз на «Аквамаркеті», щоб смакувати й експериментувати!

Замовляйте Alpro тут

Матеріал підготовлено за підтримки