Прості сніданки та напої, як із кав'ярні: рецепт фініково-ягідних батончиків і мигдалевого матча-лате
Швидкий темп великого міста часом не дає змоги насолоджуватися повільними ранками й готуванням сніданку. Щоби швидко перекусити, але водночас отримати достатньо енергії на день – заготуйте звечора поживні солодкі батончики. Доповніть такий сніданок матчею, яка має потужний антиоксидантний потенціал.
Віледж разом з Alpro підготували серію рецептів простих літніх сніданків, зокрема прохолодних напоїв, – продовжуємо літо з ягідно-горіховим комбо.
«Alpro РанкоФест» з ранковим тренуванням!
Alpro запрошує містян на ранкову зарядку з тренеркою та нутрицілогинею. На вас чекає лагідна, але ефективна практика для тіла й розуму. А також музика від діджея, дегустації літніх рослинних напоїв і веган-бомболоні від Air&Day в подарунок.
Приходьте, заряджайтесь енергією та починайте день на хвилі турботи про себе.
Коли: 23 серпня, з 11:30
Де: Campus Coffee
(Поштова площа, 3)
Фінальний «РанкоФест» на драйвовій ноті!
Alpro запрошує містян активне ранкове тренування від тренера Smartass, яке розбудить тіло й настрій. Традиційно на вас також чекатиме музика від діджея, дегустації рослинних і веган-бомболоні від Air&Day в подарунок.
Приходьте закривати літній сезон драйвово!
Коли: 30 серпня, з 11:30
Де: Campus Coffee
(Поштова площа, 3)
Інгредієнти для корисного солодкого сніданку
Для фініково-ягідних заморожених батончиків
Інгредієнти
- 30 фініків;
- 3 столові ложки мигдальної пасти;
- 100 г кокосового йогурту* Alpro;
- 100 г полуниці;
- 100 г лохини / чорниці;
- 30 г подрібненого мигдалю;
- 150 г чорного шоколаду;
- кокосова стружка.


Для фініково-ягідних заморожених батончиків
Інгредієнти
- 30 фініків;
- 3 столові ложки мигдальної пасти;
- 100 г кокосового йогурту* Alpro;
- 100 г полуниці;
- 100 г лохини / чорниці;
- 30 г подрібненого мигдалю;
- 150 г чорного шоколаду;
- кокосова стружка.
Для мигдалевого матча-лате
Інгредієнти
- 2 г матча-порошку;
- 30 мл гарячої води (80°C);
- 300 мл напою Alpro мигдаль Barista;
- 1 столова ложка мигдальної пасти.

Для мигдалевого матча-лате
Інгредієнти
- 2 г матча-порошку;
- 30 мл гарячої води (80°C);
- 300 мл напою Alpro мигдаль Barista;
- 1 столова ложка мигдальної пасти.
9 кроків до фініково-ягідних заморожених батончиків
1. Розкрийте фініки та вийміть кісточки.
2. Розкрийте фініки, викладіть щільно один до одного на дно форми й розрівняйте ложкою.




3. Змастіть фініки мигдальною пастою.
4. Наріжте ягоди та змішайте їх із кокосовим йогуртом* Alpro.




5. Викладіть зверху товстим шаром на фініки з пастою.
6. Посипте подрібненим мигдалем.

7. Розтопіть чорний шоколад і полийте зверху.
8. Посипте кокосовою стружкою.
9. Поставте в морозилку на ніч до повного застигання.


Доповніть батончики мигдалевим матча-лате
1. Залийте матчу гарячою водою та збийте до однорідної маси.




2. Нагрійте та спіньте Alpro мигдаль Barista, додайте мигдальну пасту та спіньте до утворення шовковистої піни.

3. Змішайте матчу з напоєм в окремій склянці.

Відео приготування сніданку

Alpro напій мигдалевий Barista

Alpro продукт соєвий ферментований із кокосом

Alpro продукт соєвий ферментований із чорницею
Хочете піклуватися про себе, але без компромісів у смаку? Не обмежуйте себе та замовляйте продукти Alpro вже зараз на «Аквамаркеті», щоб смакувати й експериментувати!
Матеріал підготовлено за підтримки