Швидкий темп великого міста часом не дає змоги насолоджуватися повільними ранками й готуванням сніданку. Щоби швидко перекусити, але водночас отримати достатньо енергії на день – заготуйте звечора поживні солодкі батончики. Доповніть такий сніданок матчею, яка має потужний антиоксидантний потенціал.

Віледж разом з Alpro підготували серію рецептів простих літніх сніданків, зокрема прохолодних напоїв, – продовжуємо літо з ягідно-горіховим комбо.

«Alpro РанкоФест» з ранковим тренуванням!

Alpro запрошує містян на ранкову зарядку з тренеркою та нутрицілогинею. На вас чекає лагідна, але ефективна практика для тіла й розуму. А також музика від діджея, дегустації літніх рослинних напоїв і веган-бомболоні від Air&Day в подарунок.

Приходьте, заряджайтесь енергією та починайте день на хвилі турботи про себе.

Коли: 23 серпня, з 11:30

Де: Campus Coffee
(Поштова площа, 3)

Фінальний «РанкоФест» на драйвовій ноті!

Alpro запрошує містян активне ранкове тренування від тренера Smartass, яке розбудить тіло й настрій. Традиційно на вас також чекатиме музика від діджея, дегустації рослинних і веган-бомболоні від Air&Day в подарунок.

Приходьте закривати літній сезон драйвово!

Коли: 30 серпня, з 11:30

Де: Campus Coffee
(Поштова площа, 3)

Інгредієнти для корисного солодкого сніданку

Для фініково-ягідних заморожених батончиків

Інгредієнти

  • 30 фініків;
  • 3 столові ложки мигдальної пасти;
  • 100 г кокосового йогурту* Alpro;
  • 100 г полуниці;
  • 100 г лохини / чорниці;
  • 30 г подрібненого мигдалю;
  • 150 г чорного шоколаду;
  • кокосова стружка.

Для фініково-ягідних заморожених батончиків

Інгредієнти

  • 30 фініків;
  • 3 столові ложки мигдальної пасти;
  • 100 г кокосового йогурту* Alpro;
  • 100 г полуниці;
  • 100 г лохини / чорниці;
  • 30 г подрібненого мигдалю;
  • 150 г чорного шоколаду;
  • кокосова стружка.

Для мигдалевого матча-лате

Інгредієнти

  • 2 г матча-порошку;
  • 30 мл гарячої води (80°C);
  • 300 мл напою Alpro мигдаль Barista;
  • 1 столова ложка мигдальної пасти.

Для мигдалевого матча-лате

Інгредієнти

  • 2 г матча-порошку;
  • 30 мл гарячої води (80°C);
  • 300 мл напою Alpro мигдаль Barista;
  • 1 столова ложка мигдальної пасти.

9 кроків до фініково-ягідних заморожених батончиків

1. Розкрийте фініки та вийміть кісточки.

2. Розкрийте фініки, викладіть щільно один до одного на дно форми й розрівняйте ложкою.

3. Змастіть фініки мигдальною пастою.

4. Наріжте ягоди та змішайте їх із кокосовим йогуртом* Alpro.

5. Викладіть зверху товстим шаром на фініки з пастою.

6. Посипте подрібненим мигдалем.

7. Розтопіть чорний шоколад і полийте зверху.

8. Посипте кокосовою стружкою.

9. Поставте в морозилку на ніч до повного застигання.


Доповніть батончики мигдалевим матча-лате

1. Залийте матчу гарячою водою та збийте до однорідної маси.

2. Нагрійте та спіньте Alpro мигдаль Barista, додайте мигдальну пасту та спіньте до утворення шовковистої піни.

3. Змішайте матчу з напоєм в окремій склянці.

Відео приготування сніданку

Alpro напій мигдалевий Barista

Alpro продукт соєвий ферментований із кокосом

Alpro продукт соєвий ферментований із чорницею

Хочете піклуватися про себе, але без компромісів у смаку? Не обмежуйте себе та замовляйте продукти Alpro вже зараз на «Аквамаркеті», щоб смакувати й експериментувати!

Замовляйте Alpro тут

Матеріал підготовлено за підтримки