Морепродукти з Одеси у рибному барі «Рыба-Пила»
Рибний бар «Рыба-Пила» розпочне роботу на вулиці Великій Васильківській на початку липня.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/IMNjf6WYorq0RjxJlhSCPA-article.jpg)
Це новий проект міжнародного ресторанного холдингу Bulldozer Group, представленого у Києві брендами Guramma Italiana та Eshak.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/1EhQXyhEarANhdfep_QIbg-article.jpg)
«У нас є все найкраще, що може запропонувати море: від камбали, барабулі, саргана і бичків до ікри та живих устриць», – розповідають у закладі.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/9WG6XDLG-htz7jNjivAi7g-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/aSMt-Is65tHVHrun6Nrseg-article.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/iqotvAGr01dXNOC4WSnhWQ-article.jpg)
Особливість «Рыба-Пила» – морепродукти до закладу щодня доставлятимуть з Одеси.
з меню
Оселедець під шубою – 50 грн
Смажені мідії – 120 грн
Короп у сметані – 300 грн
Бутерброд зі скумбрією – 60 грн
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/vxBa_hckMIVUSPGfmTD0AQ-article.jpg)
За кухню як концепт-шеф відповідає одеський фахівець Сергій Юрчишин.
Фото: «Рыба-Пила»
Коментарі
Підписатись