Шеф-кухар Володимир Ярославський запускає мережу ресторанів української кухні Nai в понад 30 містах, які працюватимуть на умовах франчайзингу.

«Відкриваємо ресторани в різних містах світу, щоб НАЙочікуванішу перемогу можна було відсвяткувати будь-де», – кажуть у команді закладів. 

За словами засновників, це невеликий casual-ресторан української кухні, де готуватимуть сніданки, проводитимуть побачення й влаштовуватимуть вечірки «місце зустрічі світу з українцями». Тут буде відкрита кухня, вітрини з випічкою й готовою їжею в індивідуальній упакові, щоб взяти з собою, острівець з українськими брендами й власним мерчем, майстер-класи й виставки митців.

Ресторани в 30 країнах світу працюватимуть на умовах фрайчанзингу. Кожен охочий може відкрити ресторан «Най» у тій країні світу, де він перебуває (окрім РФ і Білорусі), а команда Ярославського буде допомагати й підтримувати розвиток цього бізнесу. 

Паушальний внесок залежно від пакету підтримки коштує від 25 тисяч євро. Умови франчайзингу можна подивитися за посиланням

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Ресторан української кухні Mriya запустив у Лондоні шеф-кухар Юрій Ковриженко. Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк спілкувався з шеф-кухарем і співзасновником Mriya й розпитав його про гастрономічну дипломатію й українську кухню для аудиторії Великої Британії.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі