Шеф-кухар Ярославський запускає мережу ресторанів української кухні «Най» у 30 містах світу
Шеф-кухар Володимир Ярославський запускає мережу ресторанів української кухні Nai в понад 30 містах, які працюватимуть на умовах франчайзингу.
«Відкриваємо ресторани в різних містах світу, щоб НАЙочікуванішу перемогу можна було відсвяткувати будь-де», – кажуть у команді закладів.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/C-HLFYp-xXwytFLIO7nQ5g.png)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/ligtIdXs_9w2h2DUffO-Uw.png)
За словами засновників, це невеликий casual-ресторан української кухні, де готуватимуть сніданки, проводитимуть побачення й влаштовуватимуть вечірки «місце зустрічі світу з українцями». Тут буде відкрита кухня, вітрини з випічкою й готовою їжею в індивідуальній упакові, щоб взяти з собою, острівець з українськими брендами й власним мерчем, майстер-класи й виставки митців.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/xA-yVGPnrPDOGmEHnEAqkw.png)
Ресторани в 30 країнах світу працюватимуть на умовах фрайчанзингу. Кожен охочий може відкрити ресторан «Най» у тій країні світу, де він перебуває (окрім РФ і Білорусі), а команда Ярославського буде допомагати й підтримувати розвиток цього бізнесу.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/6M1GN7Ey0V9byj5eoifSvA.png)
Паушальний внесок залежно від пакету підтримки коштує від 25 тисяч євро. Умови франчайзингу можна подивитися за посиланням.
Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів
Ресторан української кухні Mriya запустив у Лондоні шеф-кухар Юрій Ковриженко. Головний редактор The Village Україна Ярослав Друзюк спілкувався з шеф-кухарем і співзасновником Mriya й розпитав його про гастрономічну дипломатію й українську кухню для аудиторії Великої Британії.
Читайте «Нормальні новини» в телеграмі
Коментарі
Підписатись