Кухню CS Kitchen зі сніданками, гарячими стравами й супами для резидентів коворкінгів Creative States запускає засновник мережі Ілля Кенігштейн.

Проєкт уже працює на двох локаціях Creative States на території заводу «Арсенал» і в ТРЦ Gulliver у Києві, незабаром також запрацює в Дніпрі. У планах власна «темна кухня».

«CS Kitchen – це не претензія на ресторан із мішленівською зіркою й неокухнею, але це точно гідна пропозиція для ринку корпоративного харчування й історія, яку я планую масштабувати в разі попиту. Сервіс, стандарти й сучасна естетика як завжди в основі продукту», – каже Кенігштейн.

«Резиденту Creative States не треба думати, де харчуватися, приносити їжу з дому чи шукати пропозиції в закладах поруч», – коментує Кенігштейн. За його словами, CS Kitchen – це логічна відповідь на запит резидентів мережі коворкінгів.

У меню салати, гарячі страви, супи, сніданки й сет-меню з фіксованими цінами – 270 і 300 гривень. Середній чек за сніданок – 145 гривень, за салат – 95 гривень, гарячі страви в середньому обійдуться в 145 гривень, а гарніри – 50 гривень.

На кожній з локацій працює шеф-кухар із командою асистентів і клінінговим сервісом. Менеджмент CS Kitchen курує бренд-шеф Олександр Колесников. Запуск CS Kitchen з нуля на одній локації зазвичай займає близько трьох-чотирьох тижнів, каже Кенігштейн.

  

Ілля Кенігштейн продовжує відкривати нові простори Creative States, але тепер з укриттям. Читайте інтервʼю The Village Україна про смерть коворкінгів як формату, наступні локації в Києві й плани на розвиток в Україні та за кордоном.