Ювілейний 20-й Kyiv Food and Wine Festival проведуть на ВДНГ 18 й 19 травня.

Цьогоріч на фестивалі обіцяють близько 30 українських виноробів нової хвилі. Будуть, зокрема, вина Поділля, Наддніпрянщини, Галичини, Бессарабії та інших регіонів. Анонсують й маркет сиру, де більше десяти крафтових сироварів презентують свої продукти. Більшу частину вина та сиру можна буде продегустувати безкоштовно, кажуть організатори.

Серед іншого у програмі – школи вина й сиру із лекціями та презентаціями, відвідування яких входить у вартість квитка. Безкоштовно проводитимуть майстер-класи зі створення сиру й облаштують фудкорт із піцою, крафтовим м'ясом та українськими стравами «у новому виконанні». 

Квитки доступні за посиланням. Їхня вартість без келиха становить 250 гривень, а з келихом – 450 гривень. Частину коштів передуть у благодійний фонд «Лелека». 

   

Коли

18–19 травня
11:00–21:00

Де

ВДНГ (павільйон №4) проспект Академіка Глушкова, 1

Скільки

Від 250 гривень

   

Kyiv Food and Wine Festival – це перший вино-гастрономічний фестиваль Києва, цілями якого є популяризація українського вина, підвищення винної культури українців і розвиток виноробної галузі в Україні.

   

Supernatural Wine Festival проведуть 1 червня у Garage. «Це як велика дегустація натурального вина з лекціями про вино й ментальне здоровʼя (не питайте, а йдіть слухати) та знайомствами. Їжа буде теж, бо без неї багато не продегустуєш», – анонсують у команді.

Обкладинка й фото: Facebook-сторінка Kyiv Food and Wine Festival