Пекарня «Капличка» почала роботу в Харкові. Заклад працюватиме в тестовому режимі до 25 травня.

«Ми любимо хліб і булки, тому робили місце для себе, щоби нам було класно працювати», – описують концепцію в команді. 

Піч тут розташували в залі. Так хочуть, щоби «гості бачили, як для них печуть хліб, а пекар – для кого він працює». З меню пропонують, зокрема, пончики, піцу, хліб на заквасці, булки з листкового тіста, канеле й «що ще придумають спекти, як буде натхнення».

З меню

Французька булка – 40 гривень

Житній хліб – 60 гривень

Батон – 50 гривень

Хліб із родзинками – 70 гривень

Вишневий пиріг – 70 гривень

Канеле – 40 гривень

Пончик – 50 гривень

«Равлик» з бринзою – 60 гривень

Брауні – 40 гривень

Серед особливостей інтерʼєру – фреска на стелі від харківського художника, присвячена історії відкриття закладу. Окрім того, грає музика з «бумбокса, який купили в церкви на OLX», а також є диски з барахолки, діляться в команді. 

Посадкових місць у залі немає, але згодом додадуть кілька столиків, де можна буде випити каву з булкою «на ногах». Водночас у заклад можна приходити з тваринами. Він також має літній майданчик, який, як і заготівельний цех, є спільним із закладом Gaga. 

   

Коли

08:00–17:00 

11:00–17:00
(у тестовому режимі)

Де

проспект Гагаріна, 1

 

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у квітні. 

Також ми висвітлювали відкриття березня в Києві.