«Пʼяна вишня» закрила свій перший заклад у Лондоні. Він був розташований за адресою Мур-стрит, 10, це центральна частина міста, неподалік від Лестер-сквер, між районами Сохо й Ковент-гарден.

Бар працював майже три місяці, а його закриття пояснюють проблемами з ліцензією. «Франчайзі отримали ліцензію ресторану, а не бару, тому не могли обслуговувати гостей, які замовляли лише напої, а в Лондоні з цим суворо», – розповідають у !FEST автору телеграм-каналу «Коротко про хореку» Ярославу Друзюку.

Водночас у закладі зазначають, що залишаються відкритими до співпраць у Великій Британії й розглядають пропозиції потенційних партнерів щодо локацій у Лондоні й інших містах.

«Ми переконані, що незабаром знайдемо нову локацію й людей, які так само, як ми, закохані у вишнівку. Бо Лондону пасує келішок нашої настоянки, тому, як не крути, ми маємо бути разом», – додають у команді.

   

Цей заклад «Пʼяної вишні» в Лондоні був 63-м заклад мережі й 24-м за межами України, а Велика Британія була десятою країною, у якій присутній бренд. Окрім України й Британії, «Пʼяна вишня» також представлена в Польщі, Румунії, Словаччині, Угорщині, Литві, Латвії, Естонії й Молдові. 

Редакція The Village Україна розпитала «Холдинг емоцій !FEST», як, де й для кого працювала лондонська «Пʼяна вишня».

Обкладинка: «Пʼяна вишня»