Ресторан «Бахчисарай» почав роботу в житловому комплексі Marshall у Дніпрі.

В закладі поєднали страви української та кримськотатарської кухонь. «Ми хотіли створити місце, де кримські й українські кулінарні традиції зустрічаються в одній тарілці, – з любов’ю, повагою й щирістю. Бо ми віримо: культура – це не лише мова й пісня. Це також їжа, що єднає», – розповідають у команді Віледжу.

У меню чебуреки, янтики, манти, піде, лагман, плов, борщ, шпундра та куліш. З напоїв – компот з кизилу, натуральні соки, українські та європейські вина.

 Чебурек з яловичиною

 100 гривень

 Манти з бараниною

 120 гривень

 Фірмовий лагман

 205 гривень

 Казан Кебаб

 245 гривень

 Муаммара з гострими перцями

 115 гривень

 Шпундра

 275 гривень

 Котлета по-київськи

 225 гривень

 Фірмовий борщ

 245 гривень

Дизайн закладу розробила студія I’m Design. Усі невеликі елементи декору знайшли на аукціонах та барахолках. 

Заклад має все необхідне для обслуговування маломобільних людей, кажуть у команді. Також ресторан пет-френдлі. 

Коли:

12:00–22:00

Де:

місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 128, ЖК Marshall

Телефон:

(098) 821 01 28

Instagram 

@bakhchisaray.dp

   

Редакція Віледжа розповідала про відкриття ресторану грецької кухні Sea U у Дніпрі.

обкладинка та фото: надані закладом Віледжу