Неаполітанська піца та свіжа паста в оновленому ресторані Atelier 19 біля площі Ринок у Львові
Оновлений ресторан італійської кухні Atelier 19 перевідкрили в центрі Львова. У закладі змінили інтер’єр, оновили меню з акцентом на хендмейд-пасту і розробили нові подачі піци на дровах.
Локацію позиціонують як «італійський вікенд без квитка на літак». Заклад починає роботу 27 травня у тестовому режимі. Офіційне відкриття ресторану Atelier 19 відбудеться 6 червня.


Проєкт реалізував Андрій Чмир – співзасновник алкогольного бренду Spicer, співвласник гастробару «Вуйко Сем» і бістро «Кафе-Кухня». Atelier 19 став його третім рестораном у Львові.
Заклад об’єднує кілька просторів: зал із відкритою кухнею та зоною приготування «свіжої» пасти [готується за класичною італійською технологією, але не сушиться], другий поверх з барною зоною та літній майданчик.


На кухні працює шеф Владислав Кецмур, фіналіст 13 сезону шоу «Майстер Шеф». В Atelier 19 подають неаполітанську піцу з дров’яної печі, хліб і крафтове масло власного виробництва, а також свіжу пасту, яку готують перед гостями.
За бар відповідає барменеджер Олег Топоринський. Пропонують коктейльні інтерпретації класичних італійських аперитивів та авторські коктейлі, власну лінійку італійських алкогольних напоїв (лікерів та граппи) у співпраці зі Spicer.


В інтер’єрі відтворили естетику старого Риму з вінтажними деталями, мармуровими статуями, люстрами ручного плетіння у поєднанні сучасною графікою.
Коли:
12:00–23:00
Де:
місто Львів, вулиця Староєврейська, 19
телефон:
(096) 661-65-53
instagram:
Також Віледж розповідав про такі відкриття у Львові: міський паб «Горобець» у Львові, Studio №2 від засновника People Place Bar, кавʼярня Punk лише з безлактозним молоком.
обкладинка та фото: надані закладом Віледжу