Друга хачапурна «Мама Манана» на Подолі
Хачапурна «Мама Манана» почала роботу на Подолі вулиці Сагайдачного. Раніше у приміщенні працювало кафе італійської кухні Frumento.
Заклад належить до групи ресторанів Manana Family («Мама Гочі», «Чачапурі», China Ma). Це вже восьма локація бренду в Києві та друга на Подолі.


Ресторан позиціонує себе як хачапурна – в меню понад 15 видів випічки з дев’яти регіонів Грузії. Також готують інші адаптовані грузинські страви: хінкалі, шашлики, супи та закуски. У винній карті представлені понад 100 різновидів грузинських вин.


Інтер’єр нового закладу розробила Катерина Морданова, засновниця Mdesign Architecture Interior. Загалом у ресторані трохи більше 120 посадкових місць: у залі 62 місця, на терасі 60 місць.
«Мама Манана» на Сагайдачного є доступною для маломобільних людей. Також можна завітати з домашніми тваринами.
фото та обкладинка: надані рестораном «Мама Манана» Віледжу