Раменна Koji почала роботу у Львові. 

Заклад заснували Костянтин і Ольга Проць та Назарій Береза. Шеф-кухар раменної Михайло Кранцевич, який має досвід впровадження авторської кухні по всій Україні.

У меню чотири види рамена, фо бо, том ям, рожевий японський десерт – танцююча капібара, онігірі та азійські закуски. Також у закладі подають 15 сортів чаю – китайські, японські, класичні, з пуерами, улунами і чабанями.

Сирний рамен

240 грн

Том ям

390 грн

Кім чі

100 грн

Десерт «Капібара танцює, а ти нє?»

200 грн

Фо бо

295 грн

Кава по в'єтнамськи

80 грн

Чай

від 100 грн

Локшина

195 грн

Дизайн закладу мінімалістичний з плюшевими іграшками в шибарі. На стіні закладу є напис «Сьорбай. Дихай. Будь», присвячений естетиці смакування раменом та підтримці. Над дизайном працював митець та мистецтвознавець Влодко Костирко.

До Koji можна приходити з домашніми улюбленцями, адже заклад pet-friendly.

Коли:

щодня 12:00-22:00

Де:

Львів, вул. Угорська, 14

Instagram:

@koji.ramen