Раменна Koji у Львові
Раменна Koji почала роботу у Львові.
Заклад заснували Костянтин і Ольга Проць та Назарій Береза. Шеф-кухар раменної Михайло Кранцевич, який має досвід впровадження авторської кухні по всій Україні.


У меню чотири види рамена, фо бо, том ям, рожевий японський десерт – танцююча капібара, онігірі та азійські закуски. Також у закладі подають 15 сортів чаю – китайські, японські, класичні, з пуерами, улунами і чабанями.
Сирний рамен
240 грн
Том ям
390 грн
Кім чі
100 грн
Десерт «Капібара танцює, а ти нє?»
200 грн
Фо бо
295 грн
Кава по в'єтнамськи
80 грн
Чай
від 100 грн
Локшина
195 грн
Дизайн закладу мінімалістичний з плюшевими іграшками в шибарі. На стіні закладу є напис «Сьорбай. Дихай. Будь», присвячений естетиці смакування раменом та підтримці. Над дизайном працював митець та мистецтвознавець Влодко Костирко.

До Koji можна приходити з домашніми улюбленцями, адже заклад pet-friendly.