Третій ресторан американської кухні Smokers BBQ & Grill відкрився у тестовому режимі на Оболоні.

Заклад спеціалізується на техаських стравах. У меню є понад 12 видів бургерів, дегустаційні сети на двох, чотирьох або шістьох гостей. У них можна спробувати концептуальні бургери, техаське мʼясо та «сирну ванну» з сиру чеддер для картоплі. За меню відповідає шеф-кухар Олександр Згурський.

ребро свиняче зі смокеру

170 гривень за 100 грам

бріскет або пастрамі з картоплею, грибним соусом та релішем солоного огірка

580 гривень

подвійний смеш-бургер

380 гривень

монстр-бургер "Big burger beef cheese"

520 гривень

яловичі ребра зі смокеру

250 гривень за 100 грам

персональний сет техаського мʼяса з картоплею та соусами

720 гривень

подвійний бургер в сирному соусі з картоплею та крихтою бекону

480 гривень

сет двох бургерів з pulled beef для двох дегустаторів

799 гривень

У закладі є окрема VIP-кімната та два великі зали, які мають місця для великих компаній та перегляду трансляцій техаського родео, а також зони для вдвох. Офіціанти обслуговують гостей в ковбойських шляпах, які можна попросити для селфі або колективних фото. 

До закладу можна приходити з домашніми улюбленцями. Офіційне відкриття після тестового режиму заплановане на 1 жовтня.

Коли: щодня 12:00-22:00

Де: Київ, проспект Володимира Івасюка, 4

Instagram: @smokers.bbq.grill

   

Ще два заклади мережі запрацюють у Києві на вулиці Саксаганського 147/5 та Олександрівській, 15.