Мініпиріжки з вишнею і кето-хліб. Засновниця «Галі Балуваної» та «Ціберек» запустить новий формат пекарні
Засновниця мережі напівфабрикатів «Галя Балувана» й франшизи сімейних чіберечних «Ціберек» Алла Теліга планує запустити першу власну пекарню у Луцьку, пише Forbes.
Пекарню планують відкривати вже взимку 2025-2026. Формат пекарні розрахований на франчайзі «Галя Балувана», які розвиватимуть власну мережу.
В асортименті пропонуватимуть пів сотні різних позицій: від хліба до круасанів. Частину страв розробляли разом із польськими партнерами у Вроцлаві, однак у фокусі – українські смаки. Зокрема, готуватимуть мініпиріжки з вишнями за родинним рецептом Теліги. Також пропонуватимуть кето-хліб – це випічка з підвищеним вмістом жирів і мінімумом вуглеводів.
Відвідувачі зможуть придбати товари із собою або скуштувати їх прямо в пекарні. Восени команда працюватиме над рецептами й тестуватиме меню.
У грудні 2024-го перший «Ціберек» відкрили в центрі Луцька. Другу чіберечну відкрили вже в лютому 2025-го у Хмельницькому. Це проєкт Алли Теліги й Інни Верцинської, партнерок по мережі «Галя Балувана».
Фото й обкладинка: Алла Теліга