Бар без меню EM почав роботу на перетині вулиць Тарасівської і Саксаганської.

Тестове відкриття планують 2 жовтня, а повноцінно бар має запрацювати з 10 жовтня.

«Усі коктейлі народжуються у спілкуванні з барменом. Гість ділиться своїм настроєм, емоціями, бажаннями й отримує свій напій», – розказують про концепцію для Віледжа. 

Також у команді кажуть, що якщо гостю не сподобається коктейль, його перероблять, але «лише раз, бо вдруге точно сподобається». Хоч у барі і немає меню, усі коктейлі коштують 373 гривні. 

Заснував бар фаундер ремонтної компанії re.motional Сергій. Шеф-бармен закладу – Михайло Міщенко («Маніфест», VinVin, Milano Torino Vermuteria).

У барі є три зали: 

  • загальний зал з барною стійкою, де фішкою інтер’єру називають люстру – під нею готують коктейлі. Барна стійка розрахована на шістьох гостей, ще кілька місць доступні у форматі фуршет.
  • камерний, що може вмістити компанію друзів
  • третій зал буде розрахований на 16 посадкових місць.

Ще одна фішка бару – стенд із готовими авторськими напоями. Гості можуть придбати коктейль і випити його вдома, пояснюють у команді.

В EM можна приходити з домашніми улюбленцями. Бар також адаптований для маломобільних відвідувачів.

Коли: четвер–неділя

Де: вул. Тарасівська, 18

Instagram: @e.m.bar

фото й обкладинка: надані командою для Віледжа