Перша кав'ярня майбутньої мережі Seaters почала роботу у просторі «Рейтарська Circle».

Seaters створили як «простір для зустрічей людей, яким важлива якість, відкритість і відчуття спільноти». Концепцію формували через фокус-групи та тестування. Заклад відкрив ресторатор Віталій Кононикін, засновник бару Twins та азійського закладу Koi у Дніпрі. 

За їжу та напої відповідає Head of Product Анастасія Уткіна. Команду доповнюють Head of Bakery Діна Кононикіна, Head of Barista Микита Федюк та Head of Beverages Олександр Голоцван. Кухні у закладі немає, але є окреме виробництво для випічки, сендвічів і салатів. 

У Seaters самі обсмажують зерно. Нині там є два види зерна для напоїв на основі еспресо та фільтру, невдовзі додадуть декаф. Також можна обрати альтернативне молоко.

Фільтр кава

75 гривень

Допіо

70 гривень

Капучино

75 гривень

Лате

75 гривень

Матча лате

115 гривень

Чай класичний (заварний) 

85 гривень

Кекс

80 гривень

Над дизайном працювали Галина Черниш та Єлизавета Воронова. Вони створили простір із натуральними матеріалами – деревом, металом і текстилем, із поєднанням світлих стін і теплих меблів. Seaters розрахований приблизно на 50 гостей.

Тут є барні місця, кілька камерних зон для невеликих компаній і басейн на -1 поверсі Circle. Особлива деталь – помаранчева прозора частина бару. У просторі поєднана кавова та барна зона з безалкогольними коктейлями, частина проєкту МО.

Seaters поки що не доступний для маломобільних людей через особливості будівлі, але майбутні кав’ярні на Хрещатику та Бесарабці планують зробити безбар’єрними, кажуть в команді. Заклад pet-friendly.

Коли: 09:00–21:00 (щодня)

Де: вулиця Рейтарська, 15-А, Circle

Телефон: +380 68 901 46 69

Instagram: @seaters.coffee

Обкладинка й фото: надані Віледжі засновниками