Еногастрономічний простір з азійською кухнею Nomi почав роботу на Новопечерських Липках.

«Це місце, де сусіди стають друзями, а вечори – спогадами, які хочеться повторювати», – так описують концепцію закладу для Віледжа.

У меню – азійські супи, різні варіації рису та локшини, а ще холодні й гарячі закуски. Окремо представлений суші-бар, гьодзи та шумаі [відкриті парові пельмені].

Тар-тар з тунця й соусом юдзу-манго 

575 гривень 

Севіче креветка 

395 гривень 

Голубці з крабом та шпинатом 

495 гривень 

Рамен 

455 гривень 

Тунець з соусом Лао Ган Ма 

655 гривень 

Сичуанська локшина 

195 гривень 

Магура мідорі 

685 гривень 

Шумаі з куркою та креветкою 

475 гривень 

Бренд-шеф Nomi – Олександр Громлюк (суперфіналіст шоу «Пекельна кухня». Він створює концепцію меню. На барі головний Олег Ветер. «Він поєднує класику з неочікуваними акцентами і грає з ароматами та текстурами», – зазначають у команді.

У закладі є одна зала на 40 посадкових місць та контактна барна стійка. У планах – облаштувати літній майданчик.

Дизайн Nomi створив Юрій Черебетов із Seven Studio. «Це поєднання сучасної естетики, природних матеріалів і теплоти деталей», – описують інтер’єр у команді.

У Nomi можна завітати з чотирилапими улюбленцями.

Коли: 10:00-22:00 (у тестовий період)

Де: вул. Андрія Верхогляда, 7

Телефон: 073 388 55 77

Instagram: @nomi_fine_asian

Фото й обкладинка: надані закладом для Віледжа