Медові коктейлі та питні меди у барі «Рій» на Подолі
Офіційне відкриття бару «Рій» на Подолі відбудеться 10 жовтня.
Власниця – рестораторка Тетяна Коваль, засновниця мережі кафе та ресторанів у лікарнях FoodieSpace, а також співзасновниця кав’ярні «Кавовий дім London».

Бар «Рій» виріс із франшизи барів Cikera, що працюють виключно з медовими алкогольними напоями. Після кількох місяців роботи вирішили розширити формат: залишили питні меди у меню, але створили нову коктейльну карту, у якій залишили медову тему.
Коктейльну карту розробив бармен Ілля Трубіцин, у ній поєднав класичні й авторські коктейлі з медовими нотами. До напоїв пропонують равликів, сирну й м’ясну тарілки від українських крафтових виробників, оливки, грінки, горішки, сендвічі від FoodieSpace.


У барі один зал на 30 місць. В інтер’єрі багато дзеркал: одне велике на підлозі, ще кілька розташовані над столами. Такоє на стіні розмістили великий портрет Віктора Ющенка. Згідно бджолиної тематики закладу, у оформленні використали поєднали чорний та графітовий відтінки з білими та жовтими геометричними й неоновими акцентами.

Наразі у барі «Рій» немає повноцінного доступу для маломобільних людей. Бар є петфрендлі.
Де: Верхній Вал, 20
Коли: 16:00–23:00 (четвер–п’ятниця), 14:00–23:00 (субота–неділя)
Instagram @rii.bar.podil
фото та обладинка: надані Віледжу закладом