Hram та Міністерство десертів випустили спільний дроп коктейлів. Він присвячений солодким гріхам
Бар Hram та Міністерство десертів випустили спільний дроп коктейлів Sweet Six Sins, повідомили Віледжу в команді.
До дропу Sweet Six Sins увійшло шість коктейлів, об’єднаних концепцією солодких гріхів, які не є гріхами в класичному розумінні, а символізують дозвіл собі, розповідають в команді.

Які коктейлі є у дропі
- Sweet №1 має у своєму складі підкопчений джин, ароматизований чай лапсан сушонг, які збалансовані кисло-солодкими ягідними інгредієнтами, а гарніш до нього – цукерка з пташиного молока у формі язика
- Sweet №2 – коктейль на основі горілки й джину у вигляді яйця з манго замість жовтка
- Sweet №3 – кисло-солодкий коктейль з цукровою сумочкою MiuMiu
- Sweet №4 – milk punch, натхненний вишнево-фісташковим пирогом, що подається з вафельним ріжком
- Sweet №5 – коктейль-піна зі шматочком вафельного торта
- Sweet №6 – міцний десертний коктейль на віскі з ірисовим лікером Frangelico, для якого прямо при гостеві підкопчують гарніш-цукерку


За коктейлі відповідав шеф-бартендер бару Андрій Фокін, а за їстівний декор до них – шеф-кондитер Міністерства десертів Аліна Палій.
Спочатку був задум створити 12 коктейлів, але у коктейльну карту увійшло лише шість. Найважче було знайти ідеальний баланс між алкоголем і десертом, щоб вони не конкурували, а підсилювали один одного, кажуть у команді.
Дроп Sweet Six Sins доступний у Hram та Міністерстві десертів з 6 листопада.
Шеф-бармен Kyi Іван Носко створив коктейль «Борщ» на основі рецепта борщу від Євгена Клопотенка. Його презентували до Дня Києва.