Ресторан Luchan Beer & Gastro почав працювати в Луцьку в тестовому режимі, повідомили Віледжу в закладі. Офіційне відкриття закладу заплановане на 20 листопада.

Заклад є фірмовим рестораном від місцевої крафтової броварні Luchan Brothers’ Brewery. Його заснували Олексій і Наталія Поповичі. Шеф-кухарем Luchan Beer & Gastro став Іван Морозюк, а шеф-барменом – Олександра Куценко.

Овочі гриль

165 гривень

Рулька класична

95 гривень

Дерун-бургер

310 гривень

Шоколадний баскський чизкейк

158 гривень

Пивна м'ясна дошка

1250 гривень

Томлені ребра BBQ

398 гривень

Грибний крем-суп велюте

195 гривень

Пиво

від 50 гривень за 0,3

Інтерʼєр розробила луцька дизайнерка Олена Гаврилюк разом із L- Design Agency. У просторі поєднали багато металу, дерева та цегли. Дизайн витриманий у теракотово-чорних кольорах, а деякі стіни розписані вручну, кажуть у команді. Також у ресторані є «фітнес-сходи», скульптури та handmade люстри, які виготовили з понад тисячі пивних пляшок.

У закладі є основна зала з високою стелею й двома бічними балконами  на 80 місць і дві закриті банкетні зони на вісім та 16 місць. Також у ресторані є літня тераса.

Для маломобільних осіб у ресторані облаштували вертикальний автоматичний підіймач і двері необхідних розмірів біля входу й у санвузлі. Також у заклад можна буде приходити з домашніми тваринами вагою до 5–7 кг, але з дотриманням певних санітарно- соціальних правил. 

Коли: з 17:00 до 22:00 у тестовому режимі, а далі з 11:00 до 23:00

Де: Луцьк, Київський майдан, 3 

Instagram: @luchan_beer.and.gastro