Українська комбуча Wild отримала три нагороди на міжнародному конкурсі World Kombucha Awards, повідомили Віледжу в команді.

Вона отримала золото у категорії "Fruits with Herbs", бронзу в номінації "Classic", а також звання "Best Rookie" – найкращої нової компанії року.

Wild заснували у 2020 році ветеран ЗСУ та підприємець Олександр Сушко, паралімпійський призер Артем Манько, а також Володимир Мігас, який очолює технологічну частину виробництва. Бренд спеціалізується на виробництві натуральної нефільтрованої комбучі. 

Також у 2024 році Wild також отримала золоту нагороду на міжнародному дегустаційному конкурсі "Favorite Food & Drinks".

   

Українська пивоварня Mova з Дніпра отримала три нагороди на міжнародному конкурсі European Beer Star 2025. Команда здобула золото, срібло й бронзу у трьох різних категоріях.