Раменна бібліотека почала роботу у бізнес-центрі Duck’s Lake на вулиці Академіка Підстригача, що у Львові.

Це проєкт мережі азійських продуктів в Україні Asiafoods. «Ми працювали над ідеєю як над місцем без правил, де кожен гість самостійно робить для себе рамен. Основою став принцип: не просто продукт, а новий гастрономічний досвід», – розказують про концепт для Віледжа.

Гості можуть самостійно обрати локшину та додатки до неї, створюючи рамен на власний смак. Атмосферу й інгредієнти прагнули «максимально наблизити до трушної азійської культури», кажуть у команді.

Локшина "Buldak carbonara" 

149 гривень 

Локшина "Chapagetti" 

135 гривень 

Локшина "Neoguri" 

125 гривень 

Яйе мариноване (додаток) 

35 гривень 

Нарутомакі (додаток) 

45 гривень 

Кукурудза (додаток) 

15 гривень 

Смажені креветки (додаток) 

89 гривень 

Напій "Milkis" 

79 гривень

У дизайні відтворили айдентику «живої бібліотеки», але замість книг на полицях – варіації локшини. Пропонують стандартну, локшину різної гостроти, а також веганські та м’ясні варіації. Поруч стоїть стелаж із додатками – їх усі завчасно готує команда бібліотеки.

У залі є 12 посадкових місць, а також облаштували вуличну бар-зону. Заклад має зручний вхід без сходинок, сам простір доступний для маломобільних гостей. У бібліотеку також приходити із чотирилапими друзями. 

Коли: 11:00–22:00

Де: м. Львів, вул. Академіка Підстригача, 1-Б (БЦ Duck’s Lake)

Instagram: @ramenlibrary_ 

Фото й обкладинка: надані командою для Віледжа