Розпитали нові київські чайні про фермерський чай, відмову від складних церемоній і популяризацію чайної культури
Як без «маку» працюють українські ресторани та сервіси доставки: досвід «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова», Glovo і Bolt Food
«Концепцію нашого бізнесу називають «темними кухнями», але наші кухні – зовсім не темні»
Розповідають власники «Ресторанів Гусовських», !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», Blur Coffee та Veterano Brownie
Представники !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» та First Line – про можливе повернення жорсткого карантину
Uber Eats пішов із ринку України, Bolt готується зайти. Що відбувається з сервісами доставки їжі
Досвід власників закладів Mimosa Brooklyn Pizza, «Асамблея», Ramen vs Marketing і Bistro Bistro
«Якщо в Китаї все настільки погано, то в Україні це буде катастрофа»
«95% ресторанів можуть не відновити роботу після кризи». Переказуємо звернення засновника Momofuku Noodle Bar
«Не вирили ще такої ями, з якої б ми не вибралися! Їй просто не існує!»