Нове місцеКурка у Holy Chick на Шота Руставелі
Заклад моно-формату з шаурмою за 240 гривень від власників The Cake, The Burger i The Bar
![Курка у Holy Chick на Шота Руставелі — Нове місце. The Village Україна](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post-cover/hjM5VKqMsRAqar0PA4o6DA-default.jpg)
Holy Chick – новий заклад на вулиці Шота Руставелі від власників The Burger, The Cake i The Bar Дмитра Заходякіна та Аліни Косічкіної. Як і попередні проекти засновників, нове місце є рестораном моно-формату. У Holy Chick подають курку.
Фото: Володимир Шуваєв
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/Ikcxst-bafQcMiYXIXMM_w-wide.jpg)
Концепція
Девіз Holy Chick: «Ми таємно керуємо всіма курками світу». Секрету, як їм це вдалося, власники не розголошують. Та певними таємницями все ж діляться: курчат вирощують на фермі спеціально для закладу – на органічному кормі.
Зосередитися у новому місці виключно на стравах із курки Дмитро Заходякін та Аліна Косічкіна вирішили, зокрема, через успішний досвід роботи з моно-форматами.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/89XCutyp6ZBZu0oTWM3uLQ-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/9uyLr3ahjt5HDBfwkp40dw-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/ehrU4yGo3xup1vjf2MU5DA-wide.jpg)
«Ми першими зробили в Україні класні бургери. Тож вважаємо, що те саме можемо зробити і з куркою», – розповідає відповідальна за маркетинг у мережі власників Анна Юсевич.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/6mtOlzHCechDbF0rRn9LyA-wide.jpg)
Локація
Спочатку власники планували відкрити цей ресторан у реконструйованому ЦУМі. Та згодом вирішили відкрити його на окремій локації.
Розташування на вулиці Шота Руставелі власники обрали, оскільки давно хотіли відкрити заклад у цьому районі. Раніше на цій локації був розташований шоурум Ferrari.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/CTZvxSzm9eC6wgHCzhkTFg-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/kX9-Z3PtThss6tJU4e_bpg-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/9eN88ayivNhWcE8vUrqq1g-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/qi0g6SFKuecLojR08JJg7A-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/U2xLLCqqiMd9Nw_VCp4tCQ-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/gEOsHlT3ue8tJvOWvmh27w-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/oFgPAKjDX5BhEk5wcIwxSg-wide.jpg)
Дизайн приміщення виконувала студія Володимира Непийводи YOD Design Lab. Утім, студія втілювала в життя ідеї, які запропонувала команда закладу.
Усе освітлення в закладі – ручна робота. Вручну виготовляли й посуд. Певні елементи декору, включно з ручкою на вхідних дверях, виконані у формі курячих лапок.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/f8wUw9xa-_rtDKlrJQijEg-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/6mVrbVefaA8EkigbeNYwDQ-wide.jpg)
Кухня і бар
На запуску у закладі працюють шеф-кухарі із мережі, яка належить власникам.
Курка, півкурки, курка з салатом, шаурма, а також три десерти (чурос у шоколадному соусі, рол із корицею, вафельний рулет зі згушеним молоком) – меню Holy Chick свідомо зробили компактним.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/j1N3t4wgMvVx_4GCfq_gow-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/wC8UclN120cN_FVVJhjJFw-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/TVndmpdVtf7uA7cELJdXOg-wide.jpg)
«Курка мрії» (320 грн) – запечена курка. Окремо можна замовити половину курки (190 грн) чи салат із половиною курки (240 грн).
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/cjlBa_lcX5ofQvCVmablMw-wide.jpg)
Куряча шаурма (240 грн) – варіація на тему звичного стритфуду. Особливість страви – фірмовий ніжний соус.
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/cdbg0uySiOZSQ61kh7-ZTw-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/fuKQ3y8l82QOY6Xd6eMJQw-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/SZdDZHs-C7Tu52vkISVQ9g-wide.jpg)
![](https://cdn.village.com.ua/the-village.com.ua/post_image-image/j8JPjWeb-zNlNqvW1BaAqw-wide.jpg)
«Смузі-казку» (110 грн) подають у двох видах – із манго, базиліком, грушею і шпинатом, а також із авокадо, грушею та капустою кейл.
Бар визначає наявність 16 оригінальних коктейлів. Келих вина можна випити у діапазоні від 95 до 150 гривень.
Коментарі
Підписатись