У бучанському парку «Диво» за ініціативи проєкту Circle of Toys від соціальної мережі допомоги Circle створили мурал, присвячений дітям.

Родини можуть залишити заявки на іграшки, про які мріють їхні діти, на спеціальній платформі, QR-код якої розмітили на муралі. Кожен охочий зможе обрати одну чи декілька іграшок із заявок, щоб надіслати дитині. Дарувати іграшки можна як нові іграшки, так і вживані, якщо вони в хорошому стані.

Зараз у проєкті Circle of Toys зареєстровано близько 30 000 заявок від родин, які не мають фінансової можливості порадувати своїх дітей новими іграшками. Серед них, переважно внутрішньо переміщені особи, багатодітні сімʼї або родини військових.

 

 

Щоб долучитися до проєкту, потрібно зареєструватися на платформі й обрати ту завку, на яку хочеться відгукнутись. Особливість проєкту полягає в тому, що відправник надсилає іграшку прямо конкретній родині, без посередників.

«Його мета – нагадати, що навіть у найтемніші часи є речі, здатні наповнити маленькі серця світлом. Серед них важливе місце посідають іграшки», – кажуть автори проєкту.

   

Проєкт Circle of Toys реалізовано в межах соціальної мережі допомоги Circle. Це платформа, яка поєднує людей, готових консультувати в тій чи тій галузі, з людьми, які потребують такої допомоги. Там можна надавати й отримувати консультації з психології, правових питань, поради щодо працевлаштування, житла, медицини, освіти тощо.