Міське бістро Twins Bistro & Bar почало роботу в Одесі. Це заклад від Алекса Купера (Kyiv Food Market, «Молодість», Shalom, «Селям», «Качо е Пепе»).

Ідея та концепція нового закладу формувались під час ремонту – це певний апсайкл (переосмислений) заклад, який сформовано з досвіду Алекса.

У 2014 році в цьому приміщенні на Грецькій ресторатор відкрив свій перший заклад Copper Boorgers, потім на цій локації працювали ресторани Shalom та «Наталка», а за рогом знаходився Odesa Food Market. «Колись місцеві називали цей район «Квартал Купера», – розповідають Віледжу в команді закладу.

За кухню відповідає Айк Вейшторт (КАМА Unique Asia), меню змінюється кожного дня перед відкриттям закладу. У бістро готують тонку римську піцу у дров’яній печі, салати з сезонних інгредієнтів, закуски та фірмові мезе від шефа, м’ясо та морепродукти на грилі.

«Ідея меню виникла з того, що ми любимо їсти, — я та Купер. Початковою концепцією було поєднати італійську та близькосхідну кухні – ми змішуємо класику Італії з сучасними східними смаками. За основу взяли ультратонку піцу з незвичайними поєднаннями. З цікавого у меню — лимонне курча й тонка піца з ндуєю та хвостами», – розповідає Айк Вейшторт у коментарі Віледжу.

Барменеджер бістро — Артем Бойченко. Коктейльна карта складається з класичних та авторських позицій, які змінюватимуться щосезону. До відкриття бару підготували десяток коктейлів, присвячених подорожам Марко Поло – з посиланнями на різні точки на карті світу, від далекої тропічної південно-східної Азії до старої Англії.

Особливість інтер’єру – великий літак у центрі залу над баром, багато металевого оздоблення в інтерʼєрі та великий оупенспейс завдяки вікну на всю стіну. Артдиректор бістро –  Андрій Лаштаба, брендменеджер одеського готелю «Брик».

Зала поділена на дві частини: барна зона на першому рівні та ресторанна посадка на другому рівні бістро. Одночасно Twins може приймати до 100 гостей.  

Коли: 12:00–23:00

Де: Одеса, Грецька, 19

Instagram @twins.odesa

Фото і обкладинка: надані закладом Twins Віледжу