Мережа товарів для дому Jysk запускає благодійну акцію для підтрики терапевтичного саду в скандинавському стилі, який організовує данський містопланувальник і дизайнер Мікаель Колвілл-Андерсен.

Щоб долучитись до акції, потрібно придбати благодійну наліпку на касах магазинів Jysk у Києві. Акція триватиме до 15 травня.

Усі кошти від продажу наліпок перерахують громадській організації «Притисько-Микільська» для проведення робіт із побудови й облаштування терапевтичного саду, який призначений для боротьби з психічними травмами й ПТСР.

Урочисте відкриття саду планують провести 5 червня на День Конституції Данії, а також за участі посла Данії.

   

Данський містопланувальник і дизайнер Мікаель Колвілл-Андерсен уже понад півтора року займається ініціативою Bikes 4 Ukraine, яка збирає вживані велосипеди з Європи й відправляє в Україну.

Останні місяці велоурбаніст перебуває в Києві й займається іншим проєктом – терапевтичним садом у скандинавському стилі, який він хоче організувати на Подолі. The Village Україна зустрілася з Колвіллом-Андерсеном у його орендованих апартаментах і розпитав про простір і чому це важливо.