Фонд Олени Пінчук і харківський бренд Keepstyle створили благодійну колекцію одягу "It will be better next time", присвячену розбудові сексуальної культури в Україні.

Колекцію створили, щоби «нагадати, що кожен має право на свободу самовираження, бажання, експерименти». До неї ввійшли футболки, сорочки, а також плюшеві топи й шорти.

Усі кошти з продажу благодійної колекції спрямують на створення YouTube-проєкту з сексуальної освіти. У його межах хочуть допомогти людям мати безпечний досвід стосунків, дбати про свої кордони, запобігати ІПСШ, а також розвивати навички ефективної комунікації з партнером. Придбати одяг можна за посиланням.

   

Редакція The Village Україна запитала сексологиню Галину Лисяну, коли говорити з дітьми про менструацію, полюцію й власні межі, як зробити це м’яко і що відбувається із секс-освітою в Україні на державному рівні.

Ми також розбиралися, чому питання сексуальної освіти так гостро стоїть для сімей, де виховують дітей, підлітків і молодь з інвалідністю. А ще запитали секс-педагога Чавеса Переса, коли дорослим потрібно починати говорити з хлопчиками про секс і статеве дозрівання і як нестримна токсична маскулінність перетворюється на війни. 

Також редакція The Village Україна запитала психологиню й сексологиню Святославу Федорець про те, чому важливо говорити про сексуальну реабілітацію поранених військових і ветеранів.