У центрі Полтави починає роботу кав’ярня-ростерія, де відвідувачі можуть спостерігати за обсмажуванням кави у реальному часі. Відкриття заплановане на 28 вересня.

Засновник – ресторатор Дмитро Собакарь («Франик», «Фотограф», «БІФ», «Хмільний», «Той самий Баранчик»). Команду кухні очолює бренд-шеф Євгеній Гречко, шеф-бариста Максим Денищич.

«Ми почали з ідеї створити простір, де гості могли б не лише пити каву, а й бачити, як вона народжується – від зеленого зерна до готової чашки. Хотіли показати, що обсмажування – це не «секретна кухня», а частина культури, яку варто відкривати», – розповідають у коментарі Віледжу.

 еспресо

 52/62 гривні

 флет уайт

 84 гривні

 фільтр

 52/77 гривень

 матча мілк

 124 гривні

 натуральне какао

 64 гривні

Заклад розрахований на 30 посадкових місць. Інтер’єр у стилі сучасного мінімалізму розробила компанія Specific. Головний акцент – велике скло, за яким видно роботу обсмажчика. 

Кав’ярня доступна для маломобільних гостей: є вхід без перепон, просторий зал та обладнана вбиральня. Заклад pet-friendly і пропонує воду для тварин.

Коли: 8:00–20:00

Де: Полтава, вулиця Соборності, 27

Телефон: +38 (099) 070 00 41

Instagram @batch.coffee.roasters

   

Раніше ми розповідали про відкриття серпнялипнячервня, а також про дванадцять закладів, на відкриття яких ми чекаємо цієї осені в Києві.

фото та обладинка: надані закладом Віледжу